Een visburger tussen een bruine pistolet met veel groenten. Hij is opgebouwd in verschillende secties, onderaan spitskool daarna komkommerplakjes, de visburger, warme courgette, aubergine en puntpaprika en we sluiten af met het hoedje van de pistolet. Op de foto zie je ook een koptelefoon liggen op het aanrecht.

Fastfood van bij ons: snelle gerechten voor elk hongertje

Fastfood heeft wel eens de reputatie om ongezond te zijn, maar niets is minder waar! Er zijn heel wat gezonde gerechten die je op tafel kan toveren zonder eerst uren in de keuken te staan. Ben je op zoek naar een snelle, lekkere én gezonde hap? Wij delen onze favoriete fastfood-gerechten met ingrediënten van bij ons.

Snel genieten dankzij onze snelle gerechten

Of je nu zin hebt in gezonde fastfood of gewoon snel wilt kunnen genieten van een lekkere snack: wij inspireren je graag met tal van snelle gerechten - stuk voor stuk met de beste ingrediënten van bij ons.

Van alle ingrediënten die in onze recepten gebruikt worden vind je in de winkel trouwens lekkere bioversies. Koop je liever rechtstreeks bij de boer? Bekijk hier alle hoeveverkooppunten in je buurt.

Heb jij nog tips voor ons? We horen ze graag via Facebook, Twitter of Instagram met #lekkervanbijons. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op YouTube of Pinterest.