Visburger met gegrilde groenten

Fastfood van bij ons: snelle gerechten voor elk hongertje

Fastfood heeft wel eens de reputatie om ongezond te zijn, maar niets is minder waar! Er zijn heel wat gezonde gerechten die je op tafel kan toveren zonder eerst uren in de keuken te staan. Ben je op zoek naar een snelle, lekkere én gezonde hap? Wij delen onze favoriete fastfood-gerechten met ingrediënten van bij ons.

Fastfood-klassiekers in een ander jasje

Wraps, croques, hamburgers, hotdogs... Het zijn stuk voor stuk echte fastfood-klassiekers. Heb je zin in een van deze snelle gerechten, maar wil je het ook gezond houden? Wij tippen je de beste recepten om deze klassiekers nét iets anders klaar te maken.

Wraps

Opgerold staat netjes! Dat weten deze wraps maar al te goed. Warm, koud, met vlees of kip: wraps zijn snel klaar en superlekker.

Snelle gerechten voor de grootste goestingskes

Geplaagd door een klein hongertje in de voormiddag? Op zoek naar een snack die je makkelijk kan meenemen naar je werk als vieruurtje? Of goesting in iets lekkers voor de tv? Deze snelle, gezonde gerechten zijn de ideale snack.

Snel genieten dankzij onze snelle gerechten

Of je nu zin hebt in gezonde fastfood of gewoon snel wilt kunnen genieten van een lekkere snack: wij inspireren je graag met tal van snelle gerechten - stuk voor stuk met de beste ingrediënten van bij ons.

Van alle ingrediënten die in onze recepten gebruikt worden vind je in de winkel trouwens lekkere bioversies. Koop je liever rechtstreeks bij de boer? Bekijk hier alle hoeveverkooppunten in je buurt.

Heb jij nog tips voor ons? We horen ze graag via Facebook, Twitter of Instagram met #lekkervanbijons. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op YouTube of Pinterest.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.