Hotdog met kippenworst en wittekoolsalade

4
25
  • 4 hotdogbroodjes
  • 4 kippenworsten
  • 100 g geraspte wortelen
  • 100 g geraspte witte kool
  • 2 el gedroogde cranberries
  • 1 appel, in fijne lucifers gesneden
  • 4 el mayonaise
  • peper en zout
  • 4 blaadjes sla
  • 1 tomaat

Bak de worsten gaar in wat boter.

Meng ondertussen de geraspte wortel, witte kool, cranberries en appellucifers. Meng er de mayonaise door en breng op smaak met peper en zout.

Snijd de broodjes open, leg er wat sla, een worst en een flinke lepel koolsalade op. Serveer meteen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.