
Voor de zoetebekken hebben we deze fruitspread met rood fruit en platte kaas. Lekker als ontbijt of tussendoortje.
Ingrediënten
- 100 g aardbeien
- 100 g frambozen
- 500 g volle platte kaas
- Peper van de molen
- 1 bakje tuinkers
- 4 bagels
Recept
1 dag op voorhand:
Doe de volle platte kaas in een zeef en laat 24 u uitlekken in de koelkast.
De dag zelf:
Maak de aardbeien schoon en verwijder het kroontje. Houd enkele aardbeien en frambozen apart voor de afwerking en mix de rest fijn.
Lepel de labneh (uitgelekte platte kaas) erbij en mix nogmaals. Breng op smaak met peper.
Snijd de bagels middendoor en besmeer met de fruitspread. Werk af met enkele stukjes aardbei en framboos. Top met nog wat extra tuinkers.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.