Wrap met worst, champignons en courgette

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

40

Deze wrap met worst, champignons en courgette is de perfecte snack op een wat koudere dag. Pure comfort food!

Ingrediënten

  • 4 varkensworsten
  • 4 wraps
  • 250 g champignons
  • 2 courgettes
  • ½ blikje tomatenpuree
  • 1 verse tomaat
  • 2 sjalotten
  • 100 g geraspte kaas
  • paprikapoeder
  • een handje peterselie
  • vetstof

Recept

Snipper de sjalotten fijn en fruit aan in een pan met weinig vetstof.

Voeg de worsten toe en bak bruin.

Snijd de champignons in plakjes en de courgettes in blokjes. Voeg ze bij de worsten en bak kort mee.

Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

Voeg een half blikje tomatenpuree toe.

Snijd de tomaat in blokjes en voeg eveneens toe aan het vlees. Laat alles een paar minuten sudderen.

Voeg tenslotte wat vers gehakte peterselie toe.

Verwarm de oven voor op 200°C.

Maak de wraps. Leg op elke wrap een worst met groentemengeling. Vouw de wrap dicht en leg ze in een ovenschaal.

Strooi er de geraspte kaas over en plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven.

Serveer onmiddellijk.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.