Advocaat

Dessert
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

60

Ingrediënten

  • 2 eierdooiers
  • 60 g kristalsuiker
  • vanille
  • 80 g ongesuikerde gecondenseerde melk
  • 24 ml jenever
  • 16 g pure alcohol (+92°)

Recept

Mix de eierdooiers samen met de suiker en de vanille.

Voeg al mixend voorzichtig de gecondenseerde melk toe en pas op het laatst de jenever en de alcohol.

Blijf nog 1 minuut stevig mixen.

Als alles goed gemengd is, giet je de advocaat in potjes.

Hoe langer de advocaat in de ijskast rust, hoe dikker de advocaat wordt.

Oefen 1 nachtje geduld uit voor het opstijfproces en ontdek ‘s morgens je zelfgemaakte advocaat.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.