Advocaat

4
60
  • 2 eierdooiers
  • 60 g kristalsuiker
  • vanille
  • 80 g ongesuikerde gecondenseerde melk
  • 24 ml jenever
  • 16 g pure alcohol (+92°)

Mix de eierdooiers samen met de suiker en de vanille.
Voeg al mixend voorzichtig de gecondenseerde melk toe en pas op het laatst de jenever en de alcohol.
Blijf nog 1 minuut stevig mixen.
Als alles goed gemengd is, giet je de advocaat in potjes.

Hoe langer de advocaat in de ijskast rust, hoe dikker de advocaat wordt.
Oefen 1 nachtje geduld uit voor het opstijfproces en ontdek ‘s morgens je zelfgemaakte advocaat.

 

 
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.