Wrap met konijn, amandelpesto, gegrilde aubergine en paprika

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Voor de pesto:

  • 50 g amandelen
  • 1 bosje basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ kl chilivlokken
  • 50 g pecorino
  • olijfolie

 

  • peper en zout
  • 500 g konijnenfilet
  • 1 aubergine
  • 1 groene paprika
  • Rozemarijn
  • 4 wraps

Lekker als lunch of in stukjes gesneden als hapje.

Recept

Maak eerst de pesto:

Mix de blaadjes basilicum, amandelen, knoflook, chilivlokken en pecorino fijn in de blender of met de staafmixer. Voeg olijfolie toe tot je een vloeiende pasta bekomt. Breng nog op smaak met peper en zout.

Snijd de aubergine en paprika in repen, wentel ze door wat olijfolie en bak ze in de grillpan. Strooi er de rozemarijn over.
Bak ook het konijn op de grillpan en kruid alles met peper en zout.

Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg er konijnreepjes, aubergine en paprika op, werk af met de amandelpesto en rol op, steek vast met een prikker of bind er een servetje rond.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.