Wrap met konijn, amandelpesto, gegrilde aubergine en paprika

Hoofdgerecht
Tapas
4
30

Voor de pesto:

  • 50 g amandelen
  • 1 bosje basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ kl chilivlokken
  • 50 g pecorino
  • olijfolie

 

  • peper en zout
  • 500 g konijnenfilet
  • 1 aubergine
  • 1 groene paprika
  • Rozemarijn
  • 4 wraps
Lekker als lunch of in stukjes gesneden als hapje.

Maak eerst de pesto:

Mix de blaadjes basilicum, amandelen, knoflook, chilivlokken en pecorino fijn in de blender of met de staafmixer. Voeg olijfolie toe tot je een vloeiende pasta bekomt. Breng nog op smaak met peper en zout.

Snijd de aubergine en paprika in repen, wentel ze door wat olijfolie en bak ze in de grillpan. Strooi er de rozemarijn over.
Bak ook het konijn op de grillpan en kruid alles met peper en zout.

Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg er konijnreepjes, aubergine en paprika op, werk af met de amandelpesto en rol op, steek vast met een prikker of bind er een servetje rond.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.