Een groot ovaal bord staat op tafel met de gebakken vismoten erop, samen met de gebakken aubergineschijfjes. De mosterpot van Tierenteyn staat er langs, samen met het gemaakt mosterdsausje. Het gerechtje werd afgewerkt met verse oreganoblaadjes.

Gegrilde schelvis met aubergine en mosterddressing

Gegrilde schelvis op z'n best. En dat met de volle smaken van aubergines van bij ons. Pimp het gerecht met een heerlijke dressing op basis van Belgische mosterd. Een echte aanrader waar de ingrediënten de schelvis doen stralen. Proeven maar!

Hoofdgerecht

50 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de groenten

    Voor de vis

    Voor de dressing

    Voor de afwerking

17 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Snijd de aubergine in de breedte in plakken van ongeveer een 0,5 cm dik.

    Pers twee teentjes knoflook en roer er een scheutje olijfolie en de oregano onder. Hussel er de aubergineplakken onder en laat een half uurtje marineren