Start to cook

Apero-wraps

4
10

Deze wraps met kip, zongedroogde tomaat en rucola brengen de zon in huis als aperitief of tapas. 

  • 2 grote wraps
  • 1 gebakken kipfilet
  • 120 g pesto van zongedroogde tomaatjes
  • 100 g rucola
  • handvol kerstomaten

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Smeer een laagje rode pesto op de wraps. 

Trek het vlees van de kipfilet uiteen en verdeel over de wrap. Strooi er de rucola en gehalveerde kerstomaten over.

Rol de wraps zo strak mogelijk op en steek er per wrap om de 3 cm een houten prikker in. Snijd tussen de prikkers in gelijke delen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.