Wrap met witloof en gerookt spek

Ingrediënten

  • 4 stronkjes witloof
  • 4 wraps (niet op te warmen)
  • 3 sneden gerookt spek
  • 2 sinaasappels
  • 1 bussel koriander
  • 1 rode paprika in fijne reepjes gesneden
  • 1 gele paprika in fijne reepjes gesneden
  • 150 g zure room
  • sap van een halve citroen
  • tabasco
  • boter (om spek te bakken)
  • peper, zout

Recept

Snijd het spek in kleine reepjes en bak af in wat boter.

Laat het spek afkoelen op keukenpapier.

Snijd de paprika’s in fijne reepjes.

Spoel het witloof en haal de harde kern eruit.

Snijd het witloof in lange, fijne reepjes.

Hak de bussel koriander fijn.

Snijd de sinaasappel in maantjes.

Doe de paprika’s, het witloof, sinaasappelmaantjes en de zure room in een mengkom.

Meng voorzichtig onder elkaar.

Voeg het sap van een halve citroen toe samen met de fijngehakte koriander.

Breng op smaak met tabasco, peper en zout.

Verdeel het mengsel over de 4 wraps.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.