Hotdog met zwarte pens

4
25
  • 4 hotdogbroodjes
  • 4 zwarte pensen
  • 2 peren
  • sap van 1 citroen
  • 100 g blauwschimmelkaas
  • 50 g gehakte walnoten
  • 4 el gehakte bieslook
  • 100 g veldsla

Bak de zwarte pensen in wat boter op een zacht vuur, anders barsten ze open.

Snijd de peren in plakjes en besprenkel met citroensap. Halveer de hotdogbroodjes.

Spoel en droog de sla, leg ze tussen de broodjes. Leg er een zwarte pens op met enkele plakjes peer. Kruimel er de blauwschimmel kaas over en werk af met de bieslook en gehakte walnoten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.