Eiwrap met ham en groentjes

4
(10) 15

Een omelet kan je perfect oprollen tot een wrap. Maak een lekkere vulling, snijd in stukjes en, hop, je hebt een k-ei-lekker aperitiefhapje.

Wrap

  • 2 eieren
  • 150 ml volle melk
  • 2 el fijngehakte bieslook
  • peper en zout
  • boter

Vulling

  • 4 el roomkaas
  • 70 g zongedroogde tomaatjes
  • 100 g geraspte wortel
  • 80 g fijngesneden ijsbergsla
  • 2 sneetjes gekookte Meesterlyck-ham

Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.

Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.

Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en sla.
Kruid met peper. Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.