
Eiwrap met ham en groentjes
Een omelet kan je perfect oprollen tot een wrap. Maak een lekkere vulling, snijd in stukjes en, hop, je hebt een k-ei-lekker aperitiefhapje.
Ingrediënten
Wrap
- 2 eieren
- 150 ml volle melk
- 2 el fijngehakte bieslook
- peper en zout
- boter
Vulling
- 4 el roomkaas
- 70 g zongedroogde tomaatjes
- 100 g geraspte wortel
- 80 g fijngesneden ijsbergsla
- 2 sneetjes gekookte Meesterlyck-ham
Recept
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en sla.
Kruid met peper. Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.