Krieltjessalade met rucola, romanesco, spekjes en geitenkaas

4
35

Spoel de krieltjes. Halveer grotere exemplaren. Kook ze 10 à 12 minuten tot ze beetgaar zijn, in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

Verdeel de romanesco in roosjes, blancheer ze een 4-tal minuten in kokend gezouten water, of tot ze beetgaar zijn.

Spoel en snijd de lente-uien in ringen. Bak de spekblokjes krokant en laat uitlekken op keukenpapier.

Breng de yoghurt op smaak met zout en flink wat peper.

Meng de aardappelen, de lente-ui, rucola, romanesco en spekjes en serveer met de Griekse yoghurtsaus. Brokkel er de geitenkaas over.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.