Krieltjessalade met rucola, romanesco, spekjes en geitenkaas

Salade
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Ingrediënten

Recept

Spoel de krieltjes. Halveer grotere exemplaren. Kook ze 10 à 12 minuten tot ze beetgaar zijn, in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

Verdeel de romanesco in roosjes, blancheer ze een 4-tal minuten in kokend gezouten water, of tot ze beetgaar zijn.

Spoel en snijd de lente-uien in ringen. Bak de spekblokjes krokant en laat uitlekken op keukenpapier.

Breng de yoghurt op smaak met zout en flink wat peper.

Meng de aardappelen, de lente-ui, rucola, romanesco en spekjes en serveer met de Griekse yoghurtsaus. Brokkel er de geitenkaas over.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.