Croque met gehakt, Belgische pickles en groene kruiden

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Een zelfgemaakte croque, dat smaakt! Combineer varkensgehakt met Belgische pickles voor een lekkere lunch of snack.

Ingrediënten

Voor 8 croques

  • 800 g varkensgehakt
  • 16 sneden brood
  • 8 el Belgische pickles
  • Enkele takjes bieslook
  • 1 hand verse peterselie
  • 2 gesnipperde sjalotten
  • vetstof
  • peper

Recept

Bak het varkensgehakt rul in een bakpan met weinig vetstof. Kruid met peper.

Besmeer 8 sneden brood met de Belgische pickles en doe hierop het gebakken varkensgehakt.

Snipper de bieslook en peterselie fijn.

Beleg met de gesnipperde sjalot, bieslook en peterselie. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop.

Bak in een voorverwarmde oven op 180° gedurende 10 minuten of bak ze krokant in een croque monsieur toestel.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.