Groenten met dip van plattekaas
Met dit aperitiefhapje kan je eindeloos variëren naargelang jouw smaak of het seizoen. Vervang enkele groenten door radijsjes of bloemkoolroosjes. Combineer de dip met je favoriete kruiden zoals munt, basilicum, koriander... en je tovert een totaal ander recept op tafel. Bekijk zeker onze video met makkelijke stap-voor-stap instructies.
Bereiding
Schil eventueel de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd in reepjes.
Snijd de komkommer in de lengte in twee en verwijder de zaadjes. Snijd in reepjes, zorg ervoor dat ze ongeveer even lang zijn als de paprika. Schil de bleekselder en wortelen en snijd eveneens in reepjes.
Meng de plattekaas met de yoghurt en voeg de bieslook en peterselie toe. Breng op smaak met peper.
Verdeel de dip over 8 glaasjes. Steek de groentestaafjes in de dip. Werk af met een kerstomaatje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.