Groene groenteboterham

Petit déjeuner
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Ingrediënten

Recept

Meng de gehakte kruiden en honing met de geitenkaas en zure room, kruid nog met peper en zout. Smeer op elk sneetje brood een laagje van het kaasmengsel.

Snijd peer, komkommer, paprika in dunne plakjes, beleg 4 sneetjes met de groenten en de waterkers, leg er de andere boterhammen op, druk goed aan en snijd de boterham doormidden.

Vouw er een servetje rond en serveer als hartig tussendoortje.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.