Wok met zeewolf en groene groenten

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

40

Wokken met vis, het is eens iets anders. Zeewolffilet leent zich perfect om heerlijk goudbruin te wokken. Voeg een mix van heerlijke kruiden en groenten toe. Nog wat noedels daarbij en iedereen is blij.

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 250 g prinsessenboontjes
  • 250 g groene aspergepunten
  • 150 g erwtjes, vers of diepvries
  • bosje koriander

 

  • 400 g zeewolffilet
  • 5 cm verse gember
  • 2 tl currypoeder

 

  • 1 el sambal
  • 2 el ketjap manis
  • 250 g noedels
  • zonnebloemolie

Recept

Bereid de noedels zoals vermeld op de verpakking.

Snijd de ui in ringen. Rasp de gember fijn.

Snijd de zeewolf in hapklare blokjes.  Wok de vis samen met de gember, look en het currypoeder op hoog vuur. 2 minuten in hete olie. Schep uit de pan.

Verhit opnieuw een scheutje olie in de wok en wok de ui, boontjes, asperges, erwtjes en de sambal tot de groenten beetgaar zijn. Voeg de vis, ketjap manis en een scheutje water toe en roerbak nog 2 minuten.

Verdeel de noedels over 4 kommen en schep er de vis met de groenten op. Werk af met de koriander.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.