Start to cook

Ingrediënten
- 4 kleine kipfilets
- 500 g voorgekookte krieltjes
- 2 wortelen
- 2 preiwitten
- 2 el gehakte peterselie
- 2 el gehakte dragon
- 100 ml droge witte wijn
- 100 ml room
- olijfolie
- peper en zout
Recept
Verdeel de kipfilets over 4 vellen aluminiumfolie.
Schil de wortelen en spoel de prei. Snijd ze in julienne. Meng ze met de helft van de peterselie en dragon. Verdeel over de kip. Kruid met peper en zout.
Vouw de folie gedeeltelijk tot papillotten, maar laat bovenaan nog open.
Meng de room met de wijn. Verdeel over de pakketjes en sluit ze nu helemaal. Leg ze 15 à 20 minuten op de barbecue of tot de kip gaar is.
Meng de aardappelen met olijfolie, peper en zout. Doe ze in een aluminium grillbakje en laat ze kleuren op de grill.
Bestrooi met de rest van de groene kruiden en serveer bij de papillotten.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.