Een milkshake op basis van karnemelk, peer en banaan. Hij is geschonken in een hoog glas met rietje en stukje peer. Links van het glas ligt een verse peer en linnen servette. Rechts ligt de honinglepel op tafel.

Proef en geraak van je melk!

‘s Ochtends bij het ontbijt of ’s avonds in de zetel, na het lopen of fietsen, als vieruurtje… Van melk kan je op elk moment van de dag genieten. Dat melkproducten ook een verrassend ingrediënt zijn in heel wat drankjes en gerechten ontdek je in deze recepten.

Golden milk

22u: Slaapwel!

Eentje uit grootmoeders tijd… een kop warme melk met honing om snel in slaap te vallen. Maar we pimpen de klassieke versie tot een Golden Milk. De warme melk en honing blijven, maar we voegen heerlijke kruiden zoals kaneel, gember en peper toe. De kurkuma zorgt voor de prachtige gouden gloed. Voor je het weet, ben je in dromenland.

Tip: koken met bio- of hoeveproducten?

Voor alles wat lekker is om in deze recepten te gebruiken, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Of koop je producten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt

Probeerde je een van onze recepten? Of ken je zelf nog een lekker recept dat je graag met ons wilt delen? Laat het zeker weten via FacebookInstagram of Twitter met #lekkervanbijons of #melkmoment! Blijf ook op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

De samensteller van deze promotiecampagne is als enige verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De Europese Commissie en het Uitvoerend Agentschap voor consumenten, gezondheid, landbouw en voeding (Chafea) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de informatie die het campagnemateriaal bevat.