Kwarkpannenkoeken met fruit

4
  • 120 g zelfrijzende bloem
  • 300 g plattekaas
  • 2 eieren
  • 50 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • fruit naar keuze
  • 2 eetlepels vetstof om te bakken

Meng de bloem samen met de suiker en de vanillesuiker in een kom. Maak een kuiltje in het midden. Klop de eieren los en giet in het kuiltje. Doe ook de plattekaas in het kuiltje. Meng alles voorzichtig door elkaar en blijf roeren tot je een glad beslag hebt.

Was het fruit en snijd eventueel in stukjes.

Verhit een beetje vetstof in een pan. Bak kleine pannenkoekjes.

Leg ze op een bord en serveer met het fruit.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.