Frisse yoghurtrepen met fruit en witte chocolade

Dessert
ijsjes
4
  • 450 g yoghurt
  • 2 el honing
  • 1 el cranberries
  • 1 el rozijnen
  • 50 g witte chocolade
  • 1 el kokosschilfers
  • handvol frambozen
  • handvol aardbeien

Meng de yoghurt met de honing. Voeg de cranberries en rozijnen toe.


Bekleed een platte ovenschotel met plasticfolie en verdeel er de yoghurtmengeling over.


Snijd de frambozen en aardbeien in stukjes en verdeel over de yoghurt. Hak de chocolade grof en strooi over de yoghurt. Werk af met de kokosschilfers en zet minimum een uur in de diepvries.


Haal uit de diepvries en snijd er met een scherp mes stukken uit. Eet ze onmiddellijk op en bewaar de rest in een plastic zakje in de diepvries.

Lekkere en leuke tussendoor!
 

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief