Frisse yoghurtrepen met fruit en witte chocolade

Dessert
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 450 g yoghurt
  • 2 el honing
  • 1 el cranberries
  • 1 el rozijnen
  • 50 g witte chocolade
  • 1 el kokosschilfers
  • handvol frambozen
  • handvol aardbeien

Recept

Meng de yoghurt met de honing. Voeg de cranberries en rozijnen toe.

Bekleed een platte ovenschotel met plasticfolie en verdeel er de yoghurtmengeling over.

Snijd de frambozen en aardbeien in stukjes en verdeel over de yoghurt. Hak de chocolade grof en strooi over de yoghurt. Werk af met de kokosschilfers en zet minimum een uur in de diepvries.

Haal uit de diepvries en snijd er met een scherp mes stukken uit. Eet ze onmiddellijk op en bewaar de rest in een plastic zakje in de diepvries.

Lekker en leuk tussendoortje!
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.