Chocoladefondue met vers fruit

Dessert
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Kaasfondue is altijd lekker, maar tegen deze heerlijke chocoladefondue met fruit zegt niemand neen. Een lekkere en leuke manier om je maaltijd af te sluiten.

Ingrediënten

Recept

Snijd het fruit in stukjes. Maak eventueel figuurtjes met een koekjesvormpje in de appel- en peerschijfjes.

Smelt de chocolade “au bain Marie”. Doe in een groot kommetje, zet op een theehouder (met theelichtje)

Snijd de cake in blokjes of druk er ook een vormpje uit. Doe de suikerbolletjes in een apart kommetje

Steek het fruit op satéstokjes. Prik er cake op, dip in de chocolade en daarna naar wens in de suikerbolletjes. Doe dit met alle fruitsoorten en de cake.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.