
Ingrediënten
- 4 kommetjes plattekaas
- 4 peren, geschild en in blokjes gesneden
- sap van een halve citroen
- 1 eetlepel suiker
- 1 peer voor de afwerking
- een snuifje kaneelpoeder voor de afwerking
De coulis blijft nog enkele dagen goed in de koelkast.
Recept
Doe de blokjes peer samen met het citroensap en de suiker in een steelpan en laat een kwartiertje inkoken op een zacht vuurtje. Mix en zeef de perencoulis.
Werk de kommetjes plattekaas af met wat perencoulis, enkele schijfjes peer en een snuifje kaneelpoeder.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.