
Belgische chocolademilkshake met geroosterde marshmallows
Opgelet aan alle zoetekauwen: deze chocolademilkshake met marshmallows is voor jullie! Pure comfort food in een glas.
Recept
Hak de speculaas en de pindanootjes fijn en doe in aparte kommetje.
Smelt de chocolade au bain marie en houd warm. Dip de randen van de glazen eerst in de chocolade en vervolgens in de pindanoten en als laatste in de speculaaskoekjes. Zet opzij.
Mix de melk met het cacaopoeder, roomijs en vanille-extract tot een romig geheel.
Verdeel over de 4 glazen. Werk je shake af met marshmallows. Rooster ze tenslotte zachtjes met een gasbrandertje.
Versier je shake met de rest van de gesmolten chocolade en serveer meteen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.