Roze chocolademelk

4
90
  • 500 ml melk
  • 2 repen witte chocolade in stukjes
  • 100 g in stukjes gestampte roze zuurstokken (snoepgoed)
  • 1 vanillestokje
  • slagroom en marshmallows voor de afwerking

Snijd het vanillestokje in de lengte in twee en schraap er de zwarte zaadjes uit.

Doe de melk, witte chocolade, zuurstokstukjes en vanillezaadjes in een pot en laat op een zacht vuur warm worden. De melk hoeft zeker niet te koken. Laat ongeveer anderhalf uur op het vuur staan tot de chocolade en het snoepgoed helemaal gesmolten zijn. Roer elk kwartier eventjes, zodat de melk zeker niet aanbrandt.

Serveer de chocolademelk eventueel met wat slagroom of marshmallows.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.