Granola met amandelen en frisse melk

Ontbijt
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 150 g gepelde amandelen
  • 150 g mengeling gedroogde vruchten en noten: gedroogde bosbessen, cashewnoten en gezouten pinda’s
  • 10 g gepelde hazelnoten
  • 180 g havervlokken
  • Lijnzaad naar wens
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 70 g rietsuiker
  • 80 ml vloeibare honing
  • 50 ml olijfolie

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C à 190°C.

Meng alle ingrediënten, verspreid de mengeling op een bakplaat en zet de bakplaat in de voorverwarmde oven.

Roer af en toe eens en haal de granola uit de oven wanneer de havervlokken goudbruin zijn.

Voeg enkele eetlepels granola toe aan heerlijk frisse melk of een kommetje yoghurt. Smakelijk!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.