Granola met amandelen en frisse melk

1
20
  • 150 g gepelde amandelen
  • 150 g mengeling gedroogde vruchten en noten: gedroogde bosbessen, cashewnoten en gezouten pinda’s
  • 10 g gepelde hazelnoten
  • 180 g havervlokken
  • Lijnzaad naar wens
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 70 g rietsuiker
  • 80 ml vloeibare honing
  • 50 ml olijfolie

Verwarm de oven voor op 180°C à 190°C.

Meng alle ingrediënten, verspreid de mengeling op een bakplaat en zet de bakplaat in de voorverwarmde oven.

Roer af en toe eens en haal de granola uit de oven wanneer de havervlokken goudbruin zijn.

Voeg enkele eetlepels granola toe aan heerlijk frisse melk of een kommetje yoghurt. Smakelijk!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.