
Verloren brood in de oven met appel en peer
Traditioneel gezien bak je verloren brood in een pan op het fornuis maar ook verloren brood in de oven is overheerlijk. Voeg stukjes appel en peer toe voor een zoete toets.
Recept
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de eieren los en roer er de rietsuiker en room door.
Beboter een ovenschaal en bedek de bodem met sneetjes brood en stukjes fruit. De sneetjes mogen elkaar gerust wat overlappen.
Overgiet met het ei-roommengsel.
Bak het verloren brood ongeveer 20 minuten in de oven. Serveer lauw of warm.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.