5 lekkere lunch-ideeën en recepten om op voorhand klaar te maken

5 lekkere lunch-ideeën en recepten om op voorhand klaar te maken

Koop je ’s middag vaak belegde broodjes? Auwch, dat doet pijn aan de portemonnee. Zelf een lekkere lunch maken heeft alleen maar voordelen. Je bespaart flink wat euro’s, kan eindeloos variëren en ’s middags heb je alle tijd om te ontspannen. Deze lunch recepten vragen weinig tijd en maken van elk middagmaal een feestmaal. 

Reken maar uit. Een broodje kost gemiddeld 3,5 euro. Doe dat bedrag maal 217 werkdagen per jaar. 3,5 x 217 is 759,5 euro aan belegde broodjes. Met dat geld kan je heel veel leuke dingen doen, toch?

Vreest echter niet! Dit is geen pleidooi om vroeg op te staan om een lunchpakket te maken. We gaan voluit voor haalbare, praktische en lekkere lunch recepten die je op voorhand kan klaarmaken. 

Wil je weten hoe een sterrenchef een omelet bakt? Peter Goossens van restaurant Hof Van Cleve is een grote fan van ei-gerechten. Dit is zijn favoriete recept voor omelet.  

Tip: voor alles wat lekker is om in deze lunchgerechten te gebruiken, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Of koop je producten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt. 

Sharing is caring

Zelf een lekkere lunch maken heeft alleen maar voordelen. Ken jij onweerstaanbare lunchrecepten? Laat het weten via FacebookInstagram of Twitter met #lekkervanbijons

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op PinterestYouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!