Caesarsalade

4
  • ¼ witte kool
  • 4 kleine gems
  • 1 el grof zout
  • 100 g walnoten
  • 8 el mayonaise
  • 2 el melk
  • 4 gezouten ansjovisfilets
  • peper en zout
  • enkele sprietjes bieslook en peterselie om af te werken
  • kaasschaafsels

Snijd de witte kool zeer fijn en bestrooi met grof zout.
Zet 2 uren in de koelkast in een zeef op een bord.
Mix voor de dressing de mayonaise met de melk en de ansjovis.
Kruid af met peper en zout.

Neem de kool uit de zeef en knijp er het overtollige vocht uit.
Snijd de kleine gems in stukken en meng met de kool en noten.
Verdeel over borden en bestrooi met geplukte kruiden en kaasschaafsels.
Werk af met de dressing.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.