Salade met frambozen en Berloumi

4
20

Een salade meenemen als lunch is altijd een goed idee. Maar hoe maak je een salade die je ook echt wil opeten? Ziehier onze salade met frambozen en Belgische grillkaas. Met dit recept kan je niet wachten tot de lunchpauze.

Afwerking:

  • 250 g frambozen
  • 50 g pecannoten
  • olijfolie
  • appelazijn
  • peper en zout
     

Fruit de uien in wat bakboter tot ze bruinig worden.

Snijd de Berloumi in plakjes en grill ze langs beide kanten goudbruin zonder vetstof.

Verdeel de veldsla over de borden. Verdeel er de kaas, frambozen, pecannoten en gekarameliseerde ui over.

Bedruppel met olijolie, appelazijn, peper en zout.


 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.