Salade met frambozen en Berloumi

Slaatje
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Een salade meenemen als lunch is altijd een goed idee. Maar hoe maak je een salade die je ook echt wil opeten? Ziehier onze salade met frambozen en Belgische grillkaas. Met dit recept kan je niet wachten tot de lunchpauze.

Ingrediënten

Afwerking:

  • 250 g frambozen
  • 50 g pecannoten
  • olijfolie
  • appelazijn
  • peper en zout
     

Recept

Fruit de uien in wat bakboter tot ze bruinig worden.

Snijd de Berloumi in plakjes en grill ze langs beide kanten goudbruin zonder vetstof.

Verdeel de veldsla over de borden. Verdeel er de kaas, frambozen, pecannoten en gekarameliseerde ui over.

Bedruppel met olijolie, appelazijn, peper en zout.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.