
Salade met frambozen en Berloumi
Een salade meenemen als lunch is altijd een goed idee. Maar hoe maak je een salade die je ook echt wil opeten? Ziehier onze salade met frambozen en Belgische grillkaas. Met dit recept kan je niet wachten tot de lunchpauze.
Recept
Fruit de uien in wat bakboter tot ze bruinig worden.
Snijd de Berloumi in plakjes en grill ze langs beide kanten goudbruin zonder vetstof.
Verdeel de veldsla over de borden. Verdeel er de kaas, frambozen, pecannoten en gekarameliseerde ui over.
Bedruppel met olijolie, appelazijn, peper en zout.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.