Geroosterde paprikataart

4
  • 2 paprika's
  • 1 teentje look, fijngehakt
  • 1 tl oregano, vers of gedroogd
  • 1 el olijfolie
  • 300 g verse geitenkaas
  • 4 eieren
  • peper en zout
  • 1 rol bladerdeeg
  • 30 g geraspte kaas

Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de paprika's in schijven.
Bestrooi met look en oregano en besprenkel met olijfolie.
Rooster de paprikaschijven gedurende 25 minuten.

Leg het deeg in een ingevette bakvorm. Leg een bakpapier over het deeg en vul met bakbonen. Bekijk zeker onze video 'Hoe deeg blind bakken?' voor meer info.
Plaats 8 tot 10 minuten in de oven op 180°C

Meng de geitenkaas met de losgeklopte eieren.
Kruid met peper en zout.
Giet het mengsel in de bakvorm met deeg.
Leg de paprikaschijven erop en bak gedurende 30 à 35 minuten.

Bestrooi met geraspte kaas.
Garneer met oregano.

Lekker warm of koud.
Serveer met een slaatje.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.