Gazpacho met room

4
20

Soep smaakt altijd, ook tijdens de zomer. Te warm? Geen probleem. Met deze gazpacho houd je het hoofd fris. 

  • 1 komkommer
  • 400 g tomatenblokjes (blik of vers)
  • 4 gegrilde paprika's (bokaal of zelf gegrild)
  • 100 ml olijfolie
  • 3 el frambozenazijn
  • cayennepeper
  • zout

Afwerking:

  • room
  • enkele blaadjes basilicum

Schil de komkommer. Snijd de komkommer en de gegrilde paprika’s in grove stukken. Doe ze in een blender samen met de tomatenblokjes, olijfolie en frambozenazijn. Mix en voeg water toe tot je de gewenste dikte hebt.

Kruid met cayennepeper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.

Giet de gazpacho in enkele kommetjes en werk af met een scheutje room en een blaadje basilicum.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.