Blauwe kaasmousse met gebakken peer

Hapklare recepten voor feestelijke hapjes

Kooktips

Feestelijke hapjes zijn de ideale smaakmakers om je feestmenu in gang te trappen. Wil je dit jaar graag zelf de lekkerste aperitiefhapjes maken met ingrediënten van bij ons? Wij geven je hapklare tips en recepten om mee aan de slag te gaan.

Tip: besteed niet alleen aandacht aan de hapjes, maar ook aan het aperitief dat je erbij serveert. Stap bijvoorbeeld eens af van de klassieke cava en champagne en combineer je feestelijke hapjes met een Belgisch bier.

Tip: hapjes maken met hoeve- of bioproducten?

Voor alle ingrediënten die je nodig hebt om onze hapjes te bereiden, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Koop jij graag rechtstreeks bij een boer in jouw buurt? Je vindt hier alle verkooppunten in Vlaanderen.

Laat die feestelijke hapjes maar komen!

Heb je een keuze gemaakt? Dan kan je beginnen aan het samenstellen van jouw feestmenu! Kan je toch nog wat meer inspiratie gebruiken, lees dan deze tips voor een origineel aperitief of ontdek nog meer hapjesrecepten.

Vergeet zeker niet om jouw feestelijke hapjes met ons te delen via Facebook, Twitter of Instagram met #lekkervanbijons. En wil je op de hoogte blijven van de laatste culinaire nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op YouTube of Pinterest.