Bladerdeeghapjes met kaas

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 20

Zijn de hapjes met kaas steeds jouw favoriet? Dan vallen deze bladerdeegmaantjes met Brie L'Exquis vast en zeker bij jou in de smaak. Neem zeker een kijkje naar onze video met eenvoudige instructies, zo zet jij het bladerdeeghapje perfect op tafel.  

Ingrediënten

Recept

Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. 

Rol het bladerdeeg uit en steek er 8 gelijke cirkels (8 cm diameter) uit.  Leg ze op de bakplaat.

Snijd de korst van de brie weg en snij in blokjes. Verdeel de kaas over het bladerdeeg. 

Bevochtig de randen van het deeg met wat water en plooi ze dicht. Buig de uiteinden iets naar elkaar toe tot een halve maan ontstaat. 

Bestrijk de bladerdeeghapjes met het ei en zet 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zien.

Bedruppel de hapjes na het bakken met wat honing en bestrooi met de sesamzaadjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.