Bladerdeegrolletjes met kip en champignons

Onze favoriete recepten met bladerdeeg

Van hartige hapjes tot zoete desserts of uitgebreide quiches: met bladerdeeg kan je ontelbaar veel kanten op. Een doordeweekse maaltijd of net heel feestelijk? Bladerdeeg kan het allemaal! Bovendien zijn de meeste recepten met bladerdeeg ook nog eens supermakkelijk. Daarom delen wij graag onze favoriete bladerdeegrecepten met jou.

Op zoek naar tips om zelf bladerdeeg te maken? Of benieuwd hoe je jouw bladerdeeghapjes extra knapperig en mooi goudgeel krijgt? Lees er alles over in ons artikel over bladerdeeghapjes.

Meer weten over hoe je de perfecte quiche klaarmaakt? In ons artikel over quiches vind je handige tips & tricks.

Tip: ga voor bio- en hoeveproducten

Van alle ingrediënten die in deze recepten met bladerdeeg gebruikt worden, vind je in de winkel lekkere bioversies. Koop je liever rechtstreeks bij de boer? Bekijk hier alle verkooppunten in je buurt.

Aan de slag met bladerdeeg

Zo, dit waren onze favoriete recepten met bladerdeeg. Zaten jouw lievelingsgerechten er ook tussen? Of zijn er nog andere recepten met bladerdeeg waar jij helemaal verlekkerd op bent? Deel ze met ons via Facebook, Twitter of Instagram met #lekkervanbijons - we zijn erg benieuwd!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op YouTube of Pinterest.