Bladerdeeg met spiegeleitje

Petit déjeuner
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Ingrediënten

  • 8 velletjes bladerdeeg
  • 4 eieren
  • 2 el gehakte bieslook
  • peper en zout

Recept

Snijd de velletjes tot een vierkant van ongeveer 12 cm. Zet op 4 van de velletjes bladerdeeg een glas met een diameter van ongeveer 8 cm. Snijd het deeg uit.

Leg het velletje bladerdeeg met het uitgesneden rondje op de overige vierkantjes. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Leg een stukje bakpapier in de opening en vul met bakbonen. Bak de bladerdeegjes 10 minuten in de voorverwarmde oven van 200°C.

Haal ze uit de oven, verwijder de bakknikkers en het bovenste bakpapier. Breek een ei in het rondje, kruid met peper en zout.

Bak de bladerdeegjes nog 12 à 15 minuten verder, tot het ei gebakken is. Werk af met de gesnipperde bieslook en serveer meteen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.