Bladerdeegkrans gevuld met Belgische kazen

Deze bladerdeegkrans is een waar feest op tafel, met vullingen van Père Joseph, Flandrien, Pas de Bleu en Damse Mokke. De mix van smaken zorgt voor een verrassende ervaring bij elke hap. Ideaal om te delen tijdens feestjes of als bijzonder aperitief. De combinatie van kazen, noten en peren geeft een heerlijke twist aan dit bladerdeeggerecht.

Aperitiefhapje

60 min

Gemiddeld

Personen 8

Ingrediënten

    Vulling 1:

    Vulling 2:

    Vulling 3:

    Vulling 4:

22 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Vulling 1

    Laat de spinazie in olijfolie slinken. Kruid met peper en zout en knijp er al het vocht uit. Snijd de champignons in kwartjes en bak in boter goudbruin. Kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

    Vulling 2

    Vulling 3

    Vulling 4

    Maak de krans: