Start to cook

Aardappelspiesjes

Aperitiefhapje
Tapas
Barbecue
4
20
  • 4 middelgrote aardappelen
  • 2 dikke sneden kaas (0,5 cm)
  • 2 dikke sneden gekookte beenham (0,5 cm)
  • 12 zongedroogde tomaatjes
  • 4 appelkappertjes

Kook de aardappelen beetgaar en laat afkoelen. Snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm dikte.

Snijd de ham en kaas in stukjes, even groot als de aardappelplakjes; Steek afwisselend aardappel, ham, kaas en zongedroogd tomaatje op een houten satéprikker. Herhaal tot heel de aardappel opgeprikt is. Steek op het eind een appelkappertje.

Zet de spiesjes even onder de grill in de oven of op de bbq. Let er op dat de kaas niet volledig wegsmelt.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.