Aardappelspiesjes

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 4 middelgrote aardappelen
  • 2 dikke sneden kaas (0,5 cm)
  • 2 dikke sneden gekookte beenham (0,5 cm)
  • 12 zongedroogde tomaatjes
  • 4 appelkappertjes

Recept

Kook de aardappelen beetgaar en laat afkoelen. Snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm dikte.

Snijd de ham en kaas in stukjes, even groot als de aardappelplakjes; Steek afwisselend aardappel, ham, kaas en zongedroogd tomaatje op een houten satéprikker. Herhaal tot heel de aardappel opgeprikt is. Steek op het eind een appelkappertje.

Zet de spiesjes even onder de grill in de oven of op de bbq. Let er op dat de kaas niet volledig wegsmelt.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.