Kaas uit de oven met salie en geroosterde wortels

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Ingrediënten

  • 1 Damse Mokke
  • 400 g regenboogwortels
  • Enkele takjes salie
  • 2 el olijfolie
  • chili flakes
  • peper
  • grof zout
  • eventueel stokbrood

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C.

Schil de wortels. Snijd de dikkere wortels overlangs in de helft of in vier.

Verdeel de wortels op een met bakpapier beklede ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout, salie en gaar in de oven gedurende 15 minuten.

Leg het kaasje in een kleine ovenschaal, kruid met grof zout en chili flakes. En schuif bij de wortels in de oven na 10 minuten.

Serveer de wortels bij de gesmolten kaas. Dien eventueel op met stukjes vers stokbrood.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.