Mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten

Bijgerecht
Varia
Picknick
Pasen
Brunch
K-EI-lekker
4
  • 4 gekookte eieren
  • 1 el bieslook
  • 1 el peterselie
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 1 el mayonaise
  • 1 kropje little gem
  • 2 el blauwschimmelkaas
  • 1 à 2 el room
  • 1 el gehakte walnoten

 

Pel de eieren, snijd ze doormidden in de lengte.

Haal het eigeel uit de eieren en prak het fijn. Meng met de room en blauwschimmelkaas. Voeg eventueel extra room toe tot een zachte mengeling. Kruid met peper.

Doe de mengeling in een spuitzak en vul er de eieren mee op. Strooi er de gehakte walnoten over. Werk af met een stukje kaas en bieslook.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.