Biefstuk in notenkorst met erwtenpuree

Feestelijke hoofdgerechten om mee te scoren

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor het pronkstuk van je feestmenu? Van vlees, vis of vegetarisch over makkelijke recepten tot kidsproof feestgerechten: met deze feestelijke hoofdgerechten scoor je bij iedereen!

Feestgerechten voor kids

Een feestmenu voor kinderen in elkaar boksen is niet altijd eenvoudig. Speel daarom op veilig en ga voor eenvoud. Kies voor klassiekers die zeker in de smaak vallen, maar geef ze net dat tikkeltje extra. Ga bijvoorbeeld voor een hamburger met frietjes en zet alle ingrediënten op tafel zodat je kids zelf hun hamburger kunnen samenstellen. Of combineer een feestelijk stukje vis met iets waar kinderen dol op zijn zoals deze gebakken rogfilet met wortelstoemp. Verwen je kids met deze feestgerechten:

Makkelijke recepten, moeilijk te weerstaan

Sta je niet graag al te lang in de keuken? Of wil je zo veel mogelijk tijd bij je gasten doorbrengen? Dan zijn deze makkelijke recepten voor feestelijke hoofdgerechten zeker iets voor jou: 

Ga jij een van deze feestelijke hoofdgerechten proberen? Wij zijn benieuwd naar het resultaat! Deel je creaties via onze Facebook-pagina, op Twitter of via een leuke foto op Instagram met #lekkervanbijons!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.