Briochebrood

Hoe maak je de perfecte paasbrunch?

Binnenkort is het weer zo ver: Pasen! En dan kan een heerlijk paasontbijt natuurlijk niet ontbreken. Maar hoe stel je een paasbrunch samen? Hoeveel broodjes voorzie je? En welke gerechten kan je maken? Dat zetten we graag even voor je op een rijtje.

Hartige cupcakes op een dienplateau gepresenteerd. Achteraan staat een vaasje met Narcissen te schitteren.

Deco-tip: zeg het met bloemen en groen van bij ons

Je wil punten scoren voor je gerechten, maar ook voor sfeer en gezelligheid? Zeg het met bloemen! Lees zeker deze tips voor een perfect gedecoreerde brunchtafel.

Ontdek nog meer gerechten

Bij een paasbrunch is variatie de sleutel tot succes, zorg er dus voor dat je gasten de keuze hebben tussen verschillende hapjes. Extra brunchgerechten vind je in het thema brunch. Wist je dat voor alles wat lekker is om in deze gerechten te gebruiken, je in de winkel een even lekkere bioversie vindt?

Heb jij een van onze brunch recepten uitgeprobeerd? Of ken je zelf nog een lekker gerecht dat je graag met ons wilt delen? Laat het zeker weten via FacebookInstagram of Twitter met #lekkervanbijons. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!