Ei muffins

Geen tijd voor ontbijt? Maak deze eimuffins op voorhand, neem ze 's morgens uit de koelkast voor een ontbijt on the go, en gaan, gaan, gaan! 

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • scheutje room of melk
  • handjevol spinazie
  • 4 kerstomaatjes
  • handjevol geraspte kaas
  • 1 kl bakpoeder
  • 1 el maïzena
  • peper en zout
  • boter of olie, om in te vetten

Deze eimuffins zijn ook lekker als hartig tussendoortje

Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Vet de muffinvorm in met boter of olie. Je kan de muffins eventueel ook in cupcake-papiertjes maken.

Verdeel wat geraspte kaas over de bodem van de vorm. 

Hak de spinazie fijn en snijd de cherrytomaatjes in vieren. Verdeel de spinazie en de tomaatjes apart over de vorm.

Klop de eieren luchtig met een scheutje room, de maïzena en het bakpoeder. Breng dit op smaak met peper en zout. 

Verdeel het eimengsel over de muffinvorm. Vul ieder vormpje voor ongeveer 3/4 met ei. 

Bak de muffins in ongeveer 20 minuutjes af in de oven. 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.