Œufs farcis aux œufs brouillés

Gevulde eitjes met roerei

Op zoek naar een origineel ontbijt of aperitiefhapje? Dit recept voor gevulde eitjes in 3 verschillende smaken is precies wat je zoekt. Makkelijk, snel, en k-ei-lekker! 

Bijgerecht

15 min

Gemiddeld

Ontbijt

Personen 4

Ingrediënten

    Roerei met garnaaltjes:

    Roerei met ham en kerstomaatjes:

    Roerei met spinazie en geitenkaas:

29 ingrediënten geselecteerd

Bereiding

    Roerei met garnaaltjes:

    Klop de eitjes los met een geutje truffelolie en wat room.
    Kruid met peper en zout en meng de Noordzeegarnalen onder het geheel.
    Smelt een klontje boter in de pan, giet er het mengsel in en blijf roeren.
    Let op: het roerei niet droog uitbakken, zorg dat het nog nat blijft.

    Vul eierdopjes met het roerei en schik kleine nootjes van zure room op het ei.
    Werk af met geraspte kaas en 2 takjes bieslook.

    Roerei met ham en kerstomaatjes:

    Roerei met spinazie en geitenkaas: