

Bereiding
Pel en snipper de ui fijn. Pel en plet de knoflook.
Rasp de courgette grof, leg op een handdoek en wring het vocht er volledig uit. Hak de peterselie fijn.
Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui en knoflook zacht. Laat afkoelen.
Snijd of rasp de oude kaas fijn.
Klop de eieren los met de bloem, yoghurt, bakpoeder, de zachte schapenkaas en 60 ml olijfolie.
Meng hieronder de gebakken ui, courgette en harde kaas. Kruid met peper en zout.
Vet de muffinvormpjes in of bekleed ze met bakpapier. Verdeel het beslag over de vormpjes en zet in een voorverwarmde oven op 185°C gedurende 20-25 minuten.
Tip: Bekleed enkele cupcakevormpjes met een sneetje ontbijtspek alvorens het beslag te verdelen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.