![Mocktail van appelsap, vlierbloesemsiroop en salie Twee glaasjes staan klaar om te klinken. De mocktail is geschonken on the rocks en het glaasje is afgewerkt met een kruidig suikerrandje. Ideaal om wat pit in de relatie te brengen.](/sites/default/files/styles/960w_ratio_2_1/public/images/Mocktail%20van%20appelsap%2C%20vlierbloesemsiroop%20en%20salie%20%283%29.jpg?itok=Uq1CVuBV)
![Mocktail van appelsap, vlierbloesemsiroop en salie Twee glaasjes staan klaar om te klinken. De mocktail is geschonken on the rocks en het glaasje is afgewerkt met een kruidig suikerrandje. Ideaal om wat pit in de relatie te brengen.](/sites/default/files/styles/750w_ratio_6_5/public/images/Mocktail%20van%20appelsap%2C%20vlierbloesemsiroop%20en%20salie%20%283%29.jpg?itok=_eb5hbvn)
Bereiding
Maak de verse saliethee met de verse salieblaadjes en kokend water. Laat vijf minuten trekken.
Haal de salie uit de thee en laat afkoelen.
Giet de saliethee samen met het appelsap en vlierbloesemsiroop in een maatbeker. Roer goed door elkaar.
Doe het paprikapoeder of pul biber samen met de suiker in een bord. Wrijf met een halve citroen de randjes van de glazen in en dep de glazen met het randje in het bord met de kruidige suiker.
Draai de glazen eens rond zodat er voldoende suiker en kruiden blijven kleven.
Giet de mocktail over in de glazen en werk af met een blaadje salie en een rozenblaadje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.