Bereiding
Vries de braambessen minstens 2 uur in.
Doe de braambessen samen met de melk, yoghurt, vlierbloesemsiroop, het vanillemerg en limoensap in de blender en mix alles glad. Zeef eventueel om een nog gladder geheel te verkrijgen.
Giet de milkshake in de glazen.
Snijd de limoen in schijfjes en maak er een inkeping in. Maak eveneens een klein sneetje in de resterende braambessen en garneer het fruit op de glazen.
Werk de milkshake af met witte geraspte chocolade, enkele blaadjes munt en een rietje.
De samensteller van deze promotiecampagne is als enige verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De Europese Commissie en het Uitvoerend Agentschap voor consumenten, gezondheid, landbouw en voeding (Chafea) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de informatie die het campagnemateriaal bevat.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.
Partner
MET STEUN VAN DE
EUROPESE UNIE