Kinderen aan de ontbijttafel

Een hele dag in huis met kids? Zo wordt koken met kinderen een feest!

Nu de kinderen niet meer achter de schoolbanken zitten en (meer) thuis zijn, wordt het al gauw een uitdaging om ze bezig te houden zodat ze zich niet gaan vervelen. Wel, daar hebben wij dé oplossing voor: zet ze aan het werk in de keuken. Koken met mama of papa is leuk en een fantastische activiteit. 

Haal de (kinder)schort en koksmuts maar uit de kast en grasduin tussen onze recepten met de lekkerste ingrediënten van bij ons. Print ook zeker onze weekplanning af voor een week vol leuke activiteiten. 

Deel je kookervaring met #lekkerinuwkot en moedig daarmee ook anderen aan hetzelfde te doen. Zo blijven we samen gezond.

Vrouw met kind in de keuken

Houd je kinderen een hele week zoet met onze weekplanning

Heb je moeite om de dagen gevuld te krijgen? Wij helpen je op weg met onze weekplanning waarin er tijd voorzien is voor schoolwerk, speeltijd én om samen te koken. Download onze planning en hang het in het zicht (bv. op de koelkast) zodat het hele gezin weet wat er hen te wachten staat. Samen maken we er het beste van!  

weekplanning

Deel jouw tips en tricks om te koken met kinderen

Heb jij nog tips? Of ken je nog leuke recepten om samen met kinderen klaar te maken? En ga jij onze weekplanning gebruiken? Laat het ons weten via FacebookTwitter of Instagram met #lekkervanbijons! Wil je trouwens op de hoogte blijven van de laatste culinaire weetjes en recepten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op YouTube of Pinterest.