Niets zo lekker als zelfgemaakte wafels. Met dit recept maak je heerlijke bewaarwafels waar je dagenlang van kan smullen!
Ingrediënten
- 500 g zelfrijzend bakmeel
- 250 g suiker
- 2 eieren
- 250 g boter
- 2 zakjes vanillesuiker
- 1 borrelglaasje cognac
Recept
Smelt de boter en roer de suiker en vanillesuiker er onder. Voeg daarna 1 voor 1 de eieren toe.
Doe de gezeefde bloem erbij en daarna de cognac.
Meng dan met de hand verder (even maar) en maak vervolgens van het deeg bolletjes van 60 g.
Laat de deegbolletjes ongeveer een uur op een koele plaats liggen.
Bak daarna de wafels.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.