25 simpele gerechten die zo klaar zijn

25 simpele gerechten die zo klaar zijn

Zoek je simpele gerechten voor het avondeten, ben je een ongeduldige kok of nog niet zo ervaren in de keuken? Met deze snelle recepten zet je in geen tijd een keilekker gerecht op tafel.

Makkelijke hapjes: klaar in 1-2-3 en happen maar

Een feestje gepland? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk tijd doorbrengen met je gasten. Eenvoudige koude hapjes zijn perfect, want deze kan je op voorhand maken. Met krokante bruschetta scoor je altijd. En met deze tips en recepten leer je hapjes maken die altijd smaken. We tippen er 3!

Simpele voorgerechten voor een geslaagde start

Met een hemels voorgerecht zet je meteen de toon voor de rest van je menu. Waarom moeilijk doen als makkelijk ook kan? Een eenvoudig voorgerecht betekent niet dat je aan smaak moet inboeten - integendeel. Met deze simpele voorgerechten wordt jouw eerste gang een voltreffer.

De smaak te pakken? Vind hier nog meer tips en makkelijke recepten voor lekker lichte voorgerechten

Wil je simpele desserts maken? Alstublief!

Je wil een verrassend dessert maken zonder een ellenlange ingrediëntenlijst? Zoek niet verder! Maak het jezelf gemakkelijk met deze recepten. Desserts maken kan ook prima zonder oven. Stukjes fruit op een spiesje of een fruitsalade OK, maar een taart zonder oven? Dat taart maken zonder oven perfect kan, bewijst dit plattekaastaartje.

Je had gedacht aan een dessertenbuffet? No probemo! We hebben nog meer makkelijke desserts

Voor alles wat lekker is om in deze simpele gerechten te gebruiken, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Of koop je producten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt. 

Ga jij een van onze eenvoudige gerechten proberen? Wij zijn benieuwd naar het resultaat! Laat het zeker weten via FacebookInstagram of Twitter met #lekkervanbijons.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.