Melkpudding met honing

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Werk deze melkpudding af met wat honing voor een heerlijk dessert.

Ingrediënten

  • 3 gelatineblaadjes
  • 250 ml melk
  • 250 ml room
  • 1 vanillestokje
  • 25 g suiker
  • 2 el honing

Recept

Laat de gelatineblaadjes weken in een kommetje lauw water tot ze zacht zijn.

Schraap het vanillemerg uit de stokjes en voeg samen met de stokjes bij de melk, room en suiker in een steelpannetje. Breng op een zacht vuur aan de kook en zet het vuur daarna meteen uit.

Verwijder de vanillestokjes. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in de warme, romige melk.

Verdeel het mengsel over verschillende potjes. Laat ze gedurende 2u afkoelen in de koelkast tot ze opgesteven zijn.

Draai de potjes om op een bordje, ontvorm en werk af met wat honing. Serveer meteen.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.